Kermisspelletjes jeugd met record aantal deelnemers!

Zaterdagochtend begon voor de brandweermannen van blusgroep Wognum al vroeg op de kazerne, alles klaarzetten, inladen, broodje eten en op naar het Boogerdplein!

Op het Boogerdplein werd net als andere jaren weer een uitdagend parcours uitgelegd en een hoge steiger voor het brandweerbroekhangen voor de oudere jeugd.

Om 13:00 startte de inschrijving en stonden er al veel kinderen te springen om zich in te schrijven! Om 13:30 gingen de jongste deelnemers van start op het parcours waar eerst de brandweerauto naar de brand gereden moest worden. Daarna moesten onze collega’s uit Nibbixwoud helpen blussen waarna samen met de deelnemer het brandende huis geblust moest worden!

Na de finishlijn kregen alle deelnemers een ijsje gesponsord door John Komen Tuinen. Ook kregen alle deelnemers een zweef en disco train muntje gesponsord door de kermisexploitanten van deze attracties!

Na het parcours was het tijd voor groep 7 en 8 om het brandweerbroekhangen te gaan volbrengen. Wie het langst kon blijven hangen viel in de prijzen! Ook zij kregen een ijsje en muntjes voor de zweef en disco train!

Ook de Botsauto’s, Labamba, Loonbedrijf Jos Boots, Conny Kledingverhuur, Lasbedrijf De Greeuw, Vakgarage Veza, de Lichtdrukkerij, Bouwbedrijf Wit en Ron Baas dank voor de sponsoring! Ook Dick Kok voor de overheerlijke kippeling waar wij spontaan van mochten smullen!

Dit jaar was er een record aantal deelnemers van maar liefst 115 kinderen! Mede door het goede weer was dit jaar een zeer goede opkomst!

Uiteraard was het de deelnemers ook te doen om de snelste tijd neer te zetten waarmee de drie snelste een prijs wonnen!

De winnaars bij groep 1:
1: Lenny Wijers
2: Aslan Bek
3: Sophie Smit

De winnaars bij groep 2:
1: Alisha Keita
2: Kay Lemmers
3: Tyler Pool

De winnaars bij groep 3 en 4:
1: Silver Pool
2: Chay de Vlugt
3: Jhet de Vlugt en Amber Lakeman

De winnaars bij groep 5 en 6:
1: Tom Zoutendijk
2: Fenna Jong
3: Roselie Sisselkop

De winnaars bij groep 7 en 8:
1: Danee de Hart
2: Lianne Breen
3: Wietsche Groot

Altijd op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, uitrukken en foto’s van Brandweer Wognum? Volg ons dan ook op Facebook: https://www.facebook.com/brandweerwognum/

 

Related posts